Viomi V2 MAX/PRO/V3/SE PREMIUM

ZĽAVNENÉ

173 Lei 14%

Viomi V2 MAX/PRO/V3/SE PREMIUM

Evaluare

4.5/5 (6x)

Pachet PREMIUM - pentru cei al căror aspiratorul aspiră spații mai mari, aspiră des și este necesară schimbarea pieselor mai des. Destinat pentru Xiaomi Viomi V2 MAX/PRO/V3/SE Citeste mai mult

1 bucata

Livrăm în ziua respectivă: Luni 17.6.2024

173 Lei incl. TVA

148 Lei

Caine de paza

Trebuie să vă conectați mai întâi

Producător: Vysajto.sk

Descriere

Se potrivește cu:

  • Xiaomi Viomi V2 Pro V-RVCLM21B
  • Xiaomi Viomi Robot Vacuum Cleaner SE V-RVCLM21A
  • Xiaomi Viomi V3
  • Xiaomi Viomi V2 MAX

Dimensiuni:

  • Perie principală: 190*40 mm
  • Filtru Hepa: 150*50*12 mm
  • Perie laterală: 150*45 mm

Inlocuirea recomandată: 3 luni

Conținutul pachetului: 4 filtre, 2 perii principale, 2 perii laterale

Setul de accesorii Premium pentru aspiratoarele robot Xiaomi Viomi V2 MAX/PRO/V3/SE. Filtrul de praf poate capta chiar și cele mai mici particule de praf și previne poluarea secundară. Pentru cele mai bune rezultate, producătorul recomandă schimbarea filtrului cel puțin o dată la 3-6 luni, în funcție de intensitatea utilizării. Nu este recomandată spălarea și clătirea filtrului, acest lucru ar putea deteriora grav aspiratorul.

Peria principală curăță și ridică murdăria de pe suprafețele din casa dvs. de pe covoare sau de pe toate tipurile de podele. Captează părul, firimiturile, praful. Este indicat să schimbați peria pentru o aspirare eficientă la fiecare 2-3 luni, în funcție de intensitatea utilizării.

Peria laterală asigură o aspirare de înaltă calitate și minuțioasă a murdăriei în locuri greu accesibile, de ex. colțurile camerelor. Se recomandă înlocuirea la fiecare 6 luni, în funcție de utilizare. Întreținere și înlocuire simplă.

Produsele din pachetul premium nu sunt de la producătorul Xiaomi, ci de la un producător certificat de componente pentru aspiratoare robot.

Informații suplimentare

Categorie: Pachete avantajoase
Selectați un model Xiaomi: Viomi V2 PRO/V3/SE/S9
Pachete avantajoase Xiaomi: Viomi V2 PRO/V3/SE/S9
Viomi V2 MAX/PRO/V3/SE PREMIUM
Viomi V2 MAX/PRO/V3/SE PREMIUM

148 Lei

Recomandăm să mai cumpărați

Autentificare

Parola uitata

Preferințe de confidențialitate

Utilizăm module cookie pentru a îmbunătăți vizita dvs. pe acest site, pentru a analiza performanța acestuia și pentru a colecta date despre utilizarea sa. În acest scop, este posibil să folosim instrumente și servicii ale unor terțe părți, iar datele colectate pot fi transferate către parteneri din UE, SUA sau alte țări. Făcând clic pe "Acceptă toate modulele cookie", vă dați acordul pentru această prelucrare. Puteți găsi informații detaliate mai jos sau vă puteți modifica preferințele.

Politica de protecție a datelor cu caracter personal

Arată detalii

Autentificare

Parola uitata

Produsul a fost adăugat în coș
Continua cumparaturile carte