Schimb gratuit de produse în 30 de zile

Ați descoperit după ce ați primit produsul că acesta nu se potrivește cu modelul dumneavoastra? Ne pare foarte rău. Vom încerca să vă simplificăm reclamația cât mai mult posibil.

Schimbul este posibil doar la achiziționarea produsului „Schimb gratuit de produse în 30 de zile" împreună cu altul.

✔ Reclamațiile rezolvăm în termen de 2-3 zile lucrătoare de la primirea produsului.
Livrare și retur gratuit
✔ În termen de 30 de zile de la preluarea produsului.
✔ Ambalajul produsului poate fi deteriorat mecanic, nu trebuie să returnați produsul în ambalajul original.
✔ Produsul trebuie să fie nefolosit și curat.

Cum să reclamați produsul?

  1. Completați formularul simplu de reclamație de mai jos.
  2. În caz de nevoie, întrebări și nelămuriri vă vom contacta în termen de 48 de ore în zilele lucrătoare și vom conveni asupra detaliilor reclamației.
  3. Ambalarea atentă va preveni deteriorarea în timpul transportului. În mod ideal, împachetați-l în ambalajul său original. Vă recomandăm să trimiteți produsul prin:
  • Poșta Română -ca scrisoare recomandată împreună cu dovada achiziției (factură) la adresa Filip Trade Company s.r.o., Kragujevská 1 (Budova Printio), 010 01, Žilina
  • Packeta.ro - ambalați produsul împreună cu dovada de cumpărare (factura) și predați-l la punctul de pick-up Packeta.sk (nu Z-BOX) ca retur cu codul 98541713. Tot ce este necesar va fi aranjat de către personal de la filială. Solicitați operatorului o confirmare că coletul a fost trimis.

Captcha

i

Autentificare

Parola uitata

Preferințe de confidențialitate

Utilizăm module cookie pentru a îmbunătăți vizita dvs. pe acest site, pentru a analiza performanța acestuia și pentru a colecta date despre utilizarea sa. În acest scop, este posibil să folosim instrumente și servicii ale unor terțe părți, iar datele colectate pot fi transferate către parteneri din UE, SUA sau alte țări. Făcând clic pe "Acceptă toate modulele cookie", vă dați acordul pentru această prelucrare. Puteți găsi informații detaliate mai jos sau vă puteți modifica preferințele.

Politica de protecție a datelor cu caracter personal

Arată detalii

Autentificare

Parola uitata

Produsul a fost adăugat în coș
Continua cumparaturile carte